ლობიო ლორით

შემადგენლობა:

მომზადება:

მოხარშეთ ლობიო, გადაწურეთ. ალყა-ალყა დაჭრილი ხაახვი მოთუშეთ ცხიმში, დაამატეთ ასანთის ღერების ზომაზე დაჭრილი ლორი. მოშუშული ნაზავი დააამატეთ ლობიოს, შეკმაზეთ  მარილით, პილპილით, წიწაკით, ლიმონის ხედრით ( ლიმონის ცედრა აიღეთ დანის წვერით). თუ მიღებული მასა ძალიან მშრალია, დაამატეთ ცოტა მდუღარე წყალი. სუფრაზე მიტანის წინ შეგიძლიათ მოაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანე ხახვი ან ქინძი.

 

შეაფასეთ გვერდი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი