შემადგენლობა:
მომზადება:
მოხარშულ კვერცხს მოაჭერით თავი მომრგვალებული მხრიდან ისე,რომ შესძლოთ გულის ამოღება. კვერცხის გულები მოათავსეთ ჯამში. დაამატეთ უცხო სუნელი. ზაფრანა. ნივრის წვენი, ძალიან წვრილად დაჭრილი ხახვი და ქინძი, მარილი, წიწაკა, ცოტა მაიონეზი და კარგად შეზილეთ. დაამატეთ დარჩენილი მაიონეზი და ურიეთ, ვიდრე არ მიიღებთ ერთგვაროვან მასას. დაჭერით ცილა თხელ რგოლებად და შეურიეთ ნაზავს.
აჯიკა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი