აჯიკა

მოამზადეთ ცხარე აჯიკა ჩვენთან ერთად!

მომზადება:

20 ც წითელი წიწაკა, 1 კგ წითელი ბულგარული წიწაკა, 200 გრ ნიორი გაატარეთ ხორცსაკეპში,

დაუმატეთ 1 ს.კ ხმელი ქინძი, 1ს.კ უცხო სუნელი, აურიეთ კარგად, გადაიტანეთ ქილებში.

აჯიკა

4 (80%) 17 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. რომანი says:

    მე მაქვს კიდევ ერთი მოამზადა – 1 კგ ცხელი წიწაკა, 250 გრ ნიორი, 20 გრ სუნელები “Khmeli suneli” და მარილი.

  2. სახელი*dalikinhxage@gmail.com says:

    gavakete zalian magaria didi madloba…

დატოვეთ კომენტარი