შემადგენლობა:
ცომისთვის:
მომზადება:
კარტოფილი მოვხარშოთ კანიანად, გავაციოთ, გავფცქვნათ და გავაკეთოთ პიურე.
მოვაყაროთ ფქვილი, გახეხილი პარმეზანი და მოვზილოთ ერთგვაროვანი ცომი, რომ ხელებზე
არ ეკრობოდეს. ცომი დავამრგვალოთ , დავჭრათ პატარა ბურთულებად და მოვხარშოთ 2
ლიტრ მარილიან წყალში 4 წთ. ხახვი მოვხრაკოთ ზეთში. მოვასხათ კანგაცლილი და დაკეპილი
პომიდორი და ვშუშოთ საშუალო ცეცხლზე სქელი სოუსის მიღებამდე. კარტოფილის ცომი
შევწვათ ზეფრანიან ზეთში, გადავიტანოთ თეფშებზე, მოვასხათ მიღებული სოუსი და
მოვაყაროთ გახეხილი პარმეზანი.
გამომცხვარი ბროკოლი ყველით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი