შემადგენლობა:
ცომისთვის:
მომზადება:
კარტოფილი მოვხარშოთ კანიანად, გავაციოთ, გავფცქვნათ და გავაკეთოთ პიურე.
მოვაყაროთ ფქვილი, გახეხილი პარმეზანი და მოვზილოთ ერთგვაროვანი ცომი, რომ ხელებზე
არ ეკრობოდეს. ცომი დავამრგვალოთ , დავჭრათ პატარა ბურთულებად და მოვხარშოთ 2
ლიტრ მარილიან წყალში 4 წთ. ხახვი მოვხრაკოთ ზეთში. მოვასხათ კანგაცლილი და დაკეპილი
პომიდორი და ვშუშოთ საშუალო ცეცხლზე სქელი სოუსის მიღებამდე. კარტოფილის ცომი
შევწვათ ზეფრანიან ზეთში, გადავიტანოთ თეფშებზე, მოვასხათ მიღებული სოუსი და
მოვაყაროთ გახეხილი პარმეზანი.
![]() |
ღორის ხორცის რულეტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი