ენა არაჟნით

 

ინგრედიენტები:

სტაფილო – 1 ც.

ხახვი – 1 თავი

საქონლის ენა – 400 გ.

არაჟანი – 1 ჩ.ჭ.

პილპილი და მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესი:

სტაფილო და ხახვი დაჭერით წვრილად. ენას დაასხით 0.4 ლიტრი ცხელი წყალი, წამოადუღეთ, დაუმატეთ დაჭრილი ბოსტნეული, მარილი და ხარშეთ 1 სთ. და 20 წუთი. ამოიღეთ ბულიონიდან, გადაავლეთ ცივი წყალი და გააცალეთ კანი. ენა დაჭერით გრძლად, მოასხით არაჟანი, მოაყარეთ პილპილი, მარილი და ეს ყველაფერი გააცხელეთ. გააფორმეთ მწვანილით.

ენა არაჟნით

1 (20%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ქათმის გულ-ღვიძლი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი