ენა არაჟნით

 

ინგრედიენტები:

სტაფილო – 1 ც.

ხახვი – 1 თავი

საქონლის ენა – 400 გ.

არაჟანი – 1 ჩ.ჭ.

პილპილი და მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესი:

სტაფილო და ხახვი დაჭერით წვრილად. ენას დაასხით 0.4 ლიტრი ცხელი წყალი, წამოადუღეთ, დაუმატეთ დაჭრილი ბოსტნეული, მარილი და ხარშეთ 1 სთ. და 20 წუთი. ამოიღეთ ბულიონიდან, გადაავლეთ ცივი წყალი და გააცალეთ კანი. ენა დაჭერით გრძლად, მოასხით არაჟანი, მოაყარეთ პილპილი, მარილი და ეს ყველაფერი გააცხელეთ. გააფორმეთ მწვანილით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი სულგუნი



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი