შემადგენლობა:
მომზადება:
დაჭერით ხორცი 2 სმ-იან კუბებად.გააცხელეთ კარაქი, შებრაწერთ ხორცი ყველა მხრიდან. დაამატეთ 750
მლ წყალი, ტომატ-პასტა, ღვინის ძმარი, კვლიავი და დარიჩინის წკირი. შეაზავეთ მარილით და პილპილით.
გაფცქვენით ხახვი, 1 წუთით ჩაუშვით ადუღებულ წყალში, ამოუწურეთ და დაამატეთ ხორცს. დაახურეთ
თავსახური და ადუღეთ 1-2 საათი. როცა ხორცი მზად იქნება, დაჭერით ცხიმიანი ყველი კუბებად და
მოაყარეთ ხორცს. შეაზავეთ მარილით და პილპილით.
ღუმელში გამომცხვარი მაკარონი და გოგრა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი