გულიაში ყველით

შემადგენლობა:

მომზადება:

დაჭერით ხორცი 2 სმ-იან კუბებად.გააცხელეთ კარაქი, შებრაწერთ ხორცი ყველა მხრიდან. დაამატეთ 750

მლ წყალი, ტომატ-პასტა, ღვინის ძმარი, კვლიავი და დარიჩინის წკირი. შეაზავეთ მარილით და პილპილით.

გაფცქვენით ხახვი, 1 წუთით ჩაუშვით ადუღებულ წყალში, ამოუწურეთ და დაამატეთ ხორცს. დაახურეთ

თავსახური და ადუღეთ 1-2 საათი. როცა ხორცი მზად იქნება, დაჭერით  ცხიმიანი ყველი კუბებად და

მოაყარეთ ხორცს. შეაზავეთ მარილით და პილპილით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

მაკარონი პესტოთი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი