მომზადება:
მოათავსეთ ქვაბშ 500 გრ დაჭრილი ხორცი, დაუმატეთ 10 ჭიქა წყალი, ადუღებისას მოხადეთ ქაფი.
ჩაყარეთ 3 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი და 1ს.კ ბრინჯი, ადუღეთ ხრცის მოხარშვამდე.
საშუალო ცეცხლზე. ათი წუთით ადრე ვიდრე გადმოდგამდეთ დაუმატეთ დანაყილი პილპილი
და მარილი გემოვნებით, აგრეთვე დაჭრილი ქინძი და ოხრახუში.
ნიგვზის საწებელი- ბაჟე |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი