ბოზბაში

მომზადება:

მოათავსეთ ქვაბშ 500 გრ დაჭრილი ხორცი, დაუმატეთ 10 ჭიქა წყალი, ადუღებისას მოხადეთ ქაფი.

ჩაყარეთ 3 თავი წვრილად დაჭრილი ხახვი და 1ს.კ ბრინჯი, ადუღეთ ხრცის მოხარშვამდე.

საშუალო ცეცხლზე. ათი წუთით ადრე ვიდრე გადმოდგამდეთ დაუმატეთ დანაყილი პილპილი

და მარილი გემოვნებით, აგრეთვე დაჭრილი ქინძი და ოხრახუში.

ბოზბაში

2.4 (48.57%) 7 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ბაჟე (სამარხვო)



ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი