შემადგენლობა:
მომზადება:
კუბიკებად დაჭრილ ბადრიჯანს ზეთიან ტაფაში ჩავყრით. როდესაც თითქმის შემწვარი იქნება, ძმარს მოვასხამთ. შემდეგ ღრმა სასალათე თეფშს ავიღებთ და მასში მწვანე ხახვსა და მწვანილებს ჩავჭრით. ნიორსაც ჩავჭყლიტავთ და მაიონეზს მოვასხამთ. გემოვნებით, მარილითა და პილპილით შევვანელებთ. მერე ამ ცხელ ბადრიჯანს ტაფიდან ქაფქირით ამოვიღებთ და გამზადებულ მასაში ფაქიზად ავურევთ ისე, რომ ბადრიჯანი მთელ-მთელი დარჩეს.
კამა პამიდვრით |