შემადგენლობა:
მომზადება:
მოამზადეთ ბოსტნეული და სანელებლები. ბადრიჯანი გაფცქვენით და დაჭერით მოგრძო ნაჭრებად. კარტოფილი დაჭერით მსხვილად. ცალკე დაჭერით მწვანე წიწაკა. დაჭერით ხახვი. დაკეპეთ მწვანილი. ტაფაზე ზეთში შეწვით ბადრიჯანი. შემდეგ ცალკე შეწვით კარტოფილი, წიწაკა და ხახვი ერთად მოშუშეთ ზეთში. შემწვარი ბოსტნეული ერთად მოათავსეთ ქვაბში, დაამატეთ პომიდორი და მოშუშეთ. შუშეთ მანამ,სანამ ბოსტნეული არ მომზადდება. ბოლოს მოაყარეთ მწვანილი და ნიორი და გადმოდგით ცეცხლიდან.
ინდაურის საცივი აჭარულად |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი