ღვიძლისა და სოკოს პაშტეტი

ღვიძლისა და სოკოს პაშტეტი

ღვიძლისა და სოკოს პაშტეტი

ძალიან გემრიელი და ნოყიერი პაშტეტი!

ინგრედიენტები:

დათვის სოკო – 200 გ.

საქონლის ღვიძლი – 400 გ.

ზეითუნის ზეთი – 3 ს.კ.

დაჭრილი კამა – 2 ს.კ.

კარაქი – 200 გ.

პილპილი და მარილი გემოვნებით

 

მომზადების წესი:

სოკო მოხარშეთ. ღვიძლი დაჭერით გრძლად და შეწვით ზეთში. მოხარშული სოკო და შემწვარი ღვიძლი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში, შემდეგ – საცერში. მოაყარეთ პილპილი და მარილი, შეურიეთ მწვანილი, კარაქი და ათქვიფეთ. გააცივეთ და სუფრასთან მიტანის წინ მორთეთ მწვანილით.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი