შემადგენლობა:
მომზადება:
გათქვიფეთ კვერცხი და შაქარი. დაამატეთ დარბილებული კარაქი, ვანილი და კარგად აურიეთ. მაწონში გახსენით სოდა, გააჩერეთ რამდენიმე წუთი, და ჩაამატეთ ათქვეფილ კვერცხს. მცირე ულუფებით მოაყარეთ ფქვილი და ურიეთ. ცომი გააჩერეთ 10-20 წუთი. გამოცხობის წინ შეურიეთ ქიშმიში. ჩაასხით ცხიმწასმულ ფორმებში და გამოაცხვეთ ღუმელში. შეგრილებულ ნამცხვარს მოაფრქვიეთ შაქრის პუდრა და გააფორმეთ მურაბით.
სამარხვო ნამცხვარი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი