შემადგენლობა:
მომზადება:
ხორბლის ბურღული წინასწარ ჩავალბოთ ნელთბილ წყალში, წყალი გადავწუროთ, ბურღული მოვათავსოთ მშრალ ტაფაზე და ოდნავ მოვხალოთ. მოხალული მარცვლები ჩავყაროთ მდუღარე წყალში და ვხარშოთ დაახლოებით 2-2.5 საათი ისე, რომ ბურღული მთლიანად ჩაიშალოს. როცა კარგად გაფუვდება, ჩავამატოთ ერბო, მოვათავსოთ ლანგარზე, შევურიოთ შაქრის ფხვნილი ან თაფლი და ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ნიგოზი.
ბაქლავა |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი