შემადგენლობა:
მომზადება:
თუ კალმარი გაყინულია, გავალღვოთ, გავრეცხოთ და ზედმეტი წყალი გადავწუროთ, დავჭრათ რგოლებად. ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი და კარაქი ერთად, დავაყაროთ კალმარები და სწრაფ ცეცხლზე ვშუშოთ 2-3 წუთი. პერიოდულად ტაფა შევანჯღრიოთ და მოვურიოთ, რომ ყველა მხრიდან მოიშუშოს. დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ნიორი, მალევე დავასხათ ღვინო და განვაგრძოთ მზადება ისევ მაღალ ცეცხლზე. ღვინო რომ აორთქლდება, დავუმატოთ ძალიან წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.
დაახლოებით 1 წუთში დავუმატოთ დარჩენილი ოხრახუში, მარილი და პილპილი. გადმოვიღოთ თეფშზე, მოვასხათ ლიმონის წვენი და მივიტანოთ სუფრაზე.
სპაგეტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი