შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათამი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. ჩავყაროთ ქვაბში და დავასხათ წყალი ისე, რომ ქათამს ფარავდეს, ან ოდნავ მეტი. როდესაც წყალი დუღილს დაიწყებს, ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და დაველოდოთ ხორცის მოხარშვას. ხორცი რომ მოიხარშება, ჩავასხათ 2 სადილის კოვზი ტომატ პასტა, შემდეგ 2 ცალი გათქვეფილი კვერცხი და ჩასხმის მომენტში სულ ვურიოთ, რომ კვერცხი არ აიჭრას. ბოლოს ვუქნათ მარილი, წიწაკა და წვრილად დაჭრილი ცოცხალი ქინძი .
ისპანახი ნიგვზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი