შამადგენლობა:
მომზადება:
კვერცხითა და შაქრის პუდრით გოგლი-მოგლს გავაკეთებთ. ქვაბს ცეცხლზე შემოვდგამთ და მასში გამდნარ კარაქს ჩავუშვებთ. კაკაოსა და გამზადებულ გოგლი-მოგლსაც ჩავამატებთ. ადუღებამდე უნდა ვურიოთ და მერე გადმოვდგათ. ” პეჩენია” წინასწარ უნდა დავჭრათ და ისიც მოუხალავ ნიგოსთან ერთად ცხელ მასაში უნდა ჩავუშვათ. სპეციალური ცელოფანი გავამზადოთ და ცხელ-ცხელი მასა მასზე დავასხათ. ძეხვის ფორმაზე გადავახვიოთ და მაცივარში შევდგათ. დროდადრო გამოვიღოთ ხოლმე და გადავაგოროთ, რომ კარგად დამრგვალდეს. სანამ კარგად არ შეიკვრება, საყინულეში მანამდე გავაჩერებთ. ბოლოს კი გამოვიღებთ და ძეხვივით დავჭრით.
ვაშლის პუდინგი წითელი მოცვით |
მაგარიაააააააააააააა
კარგი გამოვიდა ძაან…
კარგი გალოოოვიდა მოოომეწოონნაა
კარგი ნამცხვარია
kargi namcxvaria