შემადგენლობა:
მომზადება:
1. შეურიეთ ერთმანეთს ყველა ინგრედიენტი გარდა 2ს.კ მსხვილად დაფქული შვრისა, დაუმატეთ 3/8 ლ ნელთბილი წყალი და მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი. საჭიროების შემთხვევაში კიდევ დაუმატეთ ცოტაოდენი წყალი. დააფარეთ და დადგით ასაფუებლად 45 წთ.
2. გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე.საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამნეტი. გადაზილეთ ცომი და გაყავით 15 თანაბარ ნაწილად. დაამრგვალეთ, დააწყვეთ საცხობ ფირფიტაზე, დააფარეთ და დადგით 15 წთ.
3. თითოეულ ცომს დანით გაუკეთეთ ჯვრის ფორმის ჭრილი,გადაუსვით ცოტაოდენი თბილი წყალი და მოაყარეთ დარჩენილი შვრია.აცხვეთ 25-30 წთ.
ფუნთუშის კაცუნები |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი