შემადგენლობა:
მომზადება:
ქათამი ნახევრად მოხარშეთ სტაფილოსთან ერთად. ხორცი დაჭერით ნაჭრებად და ზეთისა და 1ს.კ კარაქის ნაზავში შებრაწეთ. დაჭრილი ხახვი და ნიორი მოშუშეთ კარაქში, დაუმატეთ ბეგქონდარა, დაჭრილი სტაფილო, შავი პილპილი და მარილი. დაასხით ბულიონი და როცა ადუღდება, შეურიეთ ფორთოხლის წვენში გახსნილი სახამებელი. როცა სოუსი წამოდუღდება, მოასხით შემწვარ ხორცს და ისე მიიტნეთ სუფრასთან.
საქონლის ხორცი მდოგვით |
კარგი იქნება შევეცდები გავაკეთო