შემადგენლობა:
მომზადება:
დაჭერით ხახვი და მოშუშეთ ზეთში. დაუმატეთ ბრინჯი, დაასხით ბულიონი და მოხარშეთ. ბროკოლის ყვავილები დააცალკევეთ და ხარშეთ მარილწყალში 8 წთ. გადაუწურეთ წყალი. ყაბაყი და ბადრიჯანი დაჭერით კუბებად. ბადრიჯანი 10 წთ_ით მოათავსეთ მარილწყალში და შემდეგ გადაწურეთ, ბულგარულ წიწაკას გამოაცალეთ თესლი და დაჭრით კუბებად. ყაბაყი და ბადრიჯანი შუშეთ ზეითუნის ზეთში 5 წთ. დაუმატეთ ბულგარული წიწაკა და ბროკოლი და შუშეთ კიდევ 5წთ. ბოლო შეურიეთ ბრინჯიანი მასა, მოაყარეთ პილპილი და მარილი.
ქათმის სალათი ვაშლით და ნიგვზით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი