შემადგენლობა:
მომზადება:
კარაქი გაადნეთ და გააგრიელთ. აურიეთ ერთმანეთში შაქარი და შაქრიანი ვანილი. სამუშაო ზედაპირზე მოაყარეთ შაქარი და ცომი ოთკუთხედად გააბრტყელეთ.(დაახლ:30-30) წაუსვით ცომს კარაქი და მოაყარეთ შაქრის ნახევარი. ცომი ორი მოპირდაპირე ბოლოდან შუისკენ თანაბრად გადაახვიეთ და როდესაც ხვეულები ერთმანეთს მიუახლოვდება, მსუბუქად დააწექით. დახვეული ცომი 20 წთ შედგით მაცივარში. ღუმელი 200 გრადუსამდე. ცომი დაჭერით 1/2 სმ-ის სისქის ნაჭრებად და ცალი მხარე დარჩენილ შაქარში ამოავლეთ. დაალაგეთ ნაჭრები ცხიმწასმულ ფორმაზე ისე, რომ შაქრიანი მხარე ზემოთ მოექცეს, შედგით ღუმელში და აცხვეთ 15 წთ. შემდეგ ნამცხვრები ამოატრიალეთ და კიდევ 5 წთ აცხვეთ.
ხაშხაშიანი რულეტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი