მომზადება:
გაატარეთ ხორსაკეპში 500 გრ ხორცი, 2 თავი ხახვი, 3 კბილი ნიორი. ცხიმში მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი
150 გრ პრასი, 1/2 ჭიქა ბრინჯი, შეურიეთ ხორცს, დუამატეთ დაჭრილი 50-50 გრ ქინძი და ოხრახუში,
წიწაკა და მარილი-გემოვნებით. მოწალეთ კეჟერა ფხალის ფოთლები, ( შეიძლება კომბოსტოს ფოთლებიც).
მოათავსეთ შიგ თითო ს.კ ფარში. ჩადეთ ქვაბში, დაასხით მარილიანი მდუღარე წყალი ისე, რომ შემოადგეს.
ხარშეთ თავდაუხურავად.
წითელი ბულგარული წიწაკა ნიგვზის გულსართით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი