ხორცის ფარში პიურეთი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ფარში და წვრილად დაჭრილი ხახვი ცხიმში მოვთუშოთ. დავუმატოთ ტომატი და კიდევ 30 წუთით ვშუშოთ.

კარტოფილისგან მოვამზადოთ პიურე, გადავწუროთ წყალი და კარაქთან  და რძესთან ერთად კარგად

გავსრისოთ. პიურე გადმოვიღოთ თეფშზე და ზემოდან მოვასხათ გამზადებული ხორციანი სოუსი.

ხორცის ფარში პიურეთი

4.1 (82.86%) 7 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჟულიენი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი