შემადგენლობა:
მომზადება:
ხორცი ორჯერ გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქნაში, დავუამტოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, მწვანილები, კვერცხის
გული, სანელებლები და ყველაფერი კარგად ავურიოთ. ფარშისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთულები, ამოვავლოთ
ფქვილში და შევწვათ ცხიმში. როცა ბურთულები გამზადდება,მოვასხათ სოუსი, რომელიც ასე კეთდება: ტომატი
გავხსნათ ხორცის ბულიონში და ვადუღოთ 3-4 წუთი ნელ ცეცხლზე. მოვასხათ შემწვარ ხორციან ბურთულებს
და მივიტანოთ სუფრასთან.
ლობიო ნუშით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი