ხილის ტარტალეტები

შემადგენლობა:

 

მომზადება:

  1. მოცხარი გარეცხეთ, ჩანგლით დაჭყლიტეთ და მოაყარეთ შაქრიანი ვანილი.
  2. შეურიეთ ერთმანეთშ არაჟანი, შაქრის პუდრა,  1 ს.კ ჟოლოს სიროფი და ვანილის სოუსი. მიღებული კრემი გაანაწილეთ ტარტალეტებზე და მორთეთ მოცხარით.
  3. შეურიეთ ერთმანეთს მოცხარის წვენი და 1 ს.კ ჟოლოს სიროფი. დაუმატეთ მინანქრის ფხვნილი და მიიყვანეთ ადუღებამდე, თან ურიეთ. მზა მინანქარი გაანაწილეთ მოცხარზეე. ტარტალეტები დააწვეთ გრილ ადგილას. სუფრასთან მიიტანეთ ათქვეფილ ნაღებთან ერთად.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 2 კომენტარი

  1. ნინუცა says:

    რამდენ ულუფაზეა? ეს რეცეპტიიიი <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

დატოვეთ კომენტარი