უსაფუვრო ცომი

მომზადება:

გავცრათ ფქვილი, შუა ადგილას ჩავაღრმავოთ და შიგ ჩავასხათ ათქვეფილი კვერცხის გული, ზეთი და ნელთბილი წყალი. კარგად ავურიოთ კოვზით, ვზილოთ ხელით მანამ, სანამ ცომი არ გახდება ელასტიკური. ასეთი ცომი კარგია პელმენებისთვის და მოხარშული კვერებისათვის.500  გრ ფქვილზე საჭიროა 2 კვერცხის გული, 1კოვზი ზეთი და 1ჩ.ჭ ნელთბილი წყალი.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ღვეზელი ხორცით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი