შემადგენლობა:
მომზადება:
ყავისფერი შაქარი, კარაქი და თაფლი ერთამანეთში ავურიოთ, მოვათავსოთ ქვაბში და დავდოთ ცეცხლზე.
როდესაც კარაქი კარგად გადნება, გადმოვიღოთ და დავუმატოთ ვანილის ექსტრაქტი.
შვრია, თხილი,ჩირი, მარილი, ფქვილი, დარიჩინი და გამდნარი კარაქი კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, ეს მასა
მოვათავსოთ ცხიმწასმულ და პერგამენტ დაფარებულ საცხობ ფირფიტას. გადავასწოროთ ზედაპირი,
შევდოთ ღუმელში 200 გრადუსზე 30 წუთი.
ყავის ტორტი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი