მომზადება:
დაჭერით 1 კგ გულღვიძლი, ძროხის ან ღორის, საშუალო ზომის ნაჭრებად, ჩაშუშეთ მისივე წვენში,
წვენი რომ ამოშრება დაუმატეთ 2 ს.კ კარაქი და 3 თავი ხახვი, 2 ც დაფნა. კარგად მოშუშეთ. დაუმატეთ 2 ს.კ
ტომატი, 5 წთ-ის შემდეგ კი 1 ჩ.კ ქინძი , 1 ჩ.კ შავი პილპილი, 4 კბილი ნიორი, მარილი და იმდენი
წყალი, რომ შემოადგეს. ხარშეთ სანამ გულღვიძლი არ მოიხარშება კარგად. სუფრაზე მიიტანეთ ცხლად,
მოაყარეთ ოხრახუში.
ღორის ხორცის კუპატი |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი