ყაურმა

მომზადება:

დაჭერით 1 კგ გულღვიძლი, ძროხის ან ღორის, საშუალო ზომის ნაჭრებად, ჩაშუშეთ მისივე წვენში,

წვენი რომ  ამოშრება დაუმატეთ 2 ს.კ კარაქი და 3 თავი ხახვი, 2 ც დაფნა. კარგად მოშუშეთ. დაუმატეთ 2 ს.კ

ტომატი, 5 წთ-ის შემდეგ კი 1 ჩ.კ ქინძი , 1 ჩ.კ შავი პილპილი, 4 კბილი ნიორი, მარილი და იმდენი

წყალი, რომ შემოადგეს. ხარშეთ სანამ გულღვიძლი არ მოიხარშება კარგად. სუფრაზე მიიტანეთ ცხლად,

მოაყარეთ ოხრახუში.

ყაურმა

3.8 (75%) 4 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ღორის ხორცის კუპატი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი