ღორის ხორცის სოუზი

შემადგენლობა:

მომზადება:

ღორის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი, რომ დაფაროს და დავდგათ ცეცხლზე. პარალელურად დავჭრათ ხახვი, წვრილად დავჭრათ ქინძი და ნიორი. მსხვილად დავჭრათ კარტოფილი.

როცა ხორცს წყალი დააშრება და დარბილდება, დავაყაროთ ხახვი და ერთად მოვშუშოთ. მოშუშულ ინგრედიენტებს კვლავ დავასხათ წყალი. როცა წამოდუღდება, დავუმატოთ მარილი, დაფნის ფოთოლი და კარტოფილი. კარტოფილი რომ მოიხარშება, შევურიოთ ტომატპასტა, წითელი წიწაკა, და შავი პილპილი.

სოუზს ბოლოს დავაყაროთ წვრილად  დაჭრილი ქინძი და ნიორი.

ღორის ხორცის სოუზი

4 (80.66%) 61 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

აჭარული კერძი- იახნი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი