ღვიძლი სოიის სოუსში

შემადგენლობა:

მომზადება:

გარეცხილ-გასუფთავებული გულ-ღვიძლი დავყაროთ ცხელ ტაფაზე და მაღალ ცეცხზე უცებ მოვბრაწოთ. გადავაბრუნოთ, დავუმატოთ აკრაქი და ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი. ცეცხლს დავუწიოთ და ჩავშუშოთ.

რამდენიმე წუთში დავასხათ  სოიის სოუსი, მოვაყაროთ ხმელი ქონდარი, მარილი, წიწაკა ადა მოვურიოთ. თეფშზე გადმოღებულს მოვაყაროთ ბროწეულის მარცვლები.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი