ქათამი პრასით

შემადგენლობა:

მომზადება:

დაჭერით ქათამი ნაჭრებად, შეაზავეთ  მარილით და მოაყარეთ წიწაკა. გაადნეთ კარაქი და შეწვით

მასში ქათაის ნაჭრები.

ფრთხილად და კარგად გაწმინდეთ პრასი, დაჭერით, გარეცხეთ და ხელით გაწურეთ. ჩაყარეთ კარაქში

და დაამატეთ თეთრი ღვინო. პრასი ერთ ფენად მოათავსეთ ღუმელის ტაფაზე. ზევიდან დაალაგეთ

ქათმის ნაჭრები. ღუმელში გააჩერეთ 40 წუთით 200 გრადუს ტემპერატურაზე. ხორცი ცხლად

მოათავსეთ ლანგარზე. პრასს მოასხით არაჟანი და შეაზავეთ.

ქათამი პრასით

2 (40%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

სოკოს ომლეტი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი