ინდაურის ხორცი სოკოთი

შემადგენლობა:

მომზადება:

კუბებად დაჭერით ლორი და შეწვით. მასთან ერთად მოათავსეთ ცეცხლზე ინდაურის ბარკლები.

გაფცქვენით და წვრილად დაჭერით ხახვი, დაუმატეთ ხორცს, დაასხით თეთრი ღვინო, საქონლლის ხორცის

კუბების ბულიონი და 20-30 წთ მოშუშეთ დაბალ ცეცხლზე. დაჭერით სოკო და დაამატეთ ინდაურს.

ზევიდან მოასხით არაჟანი და მოაყარეთ მარილი და პილპილი.

შეაფასეთ გვერდი







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი