მომზადება:
1 ლიტრ და 200 გრ წყალს დავამატოთ ცოტა მარილი, ლიმონჟავა,
2კგ და ცოტა მეტი ფქვილი და მოვზილოთ კარგად.
გავახვიოთ პარკში და გავაჩეროთ.
შემდეგ გადავამუშაოთ 3 ც მარგარინით.
გავაბრტყელოთ და გადავკეცოთ სამჯერ. შემდეგ ისევ პარკში გადავახვიოთ და შევინახოთ მაცივარში.
მეორე დღისთვის უკვე კარგი იქნება.
ჩეხური ფუნთუშა |
კარკია მომწონს თქვენი საიტი, მაგრამ უფრო კარგი იქნებოდა რომ აკონკრეტებდეთ იმათთვის ვინც პირველად აკეთებს.
ძალიან მწირი ინფორმაციაა, გთხოვთ დაწვრილებით და უფრო გასაგებად მოგვაწოდოთ ინფორმაცია..მადლობთ!
http://receptebi.ge/ფენოვანი-ცომი-2/ იქნებ ეს გამოგადგეთ :)))
Zustat ramdeni grami unda margarini vuyot mitcarit gtxovt.madloba
ჩვეულებრივი 250 გრამიანი.