ფენოვანი ცომი

მომზადება:

1 ლიტრ და 200 გრ წყალს დავამატოთ ცოტა მარილი, ლიმონჟავა,

2კგ და ცოტა მეტი ფქვილი და მოვზილოთ კარგად.

გავახვიოთ პარკში და გავაჩეროთ.

შემდეგ გადავამუშაოთ  3 ც მარგარინით.

გავაბრტყელოთ და გადავკეცოთ სამჯერ. შემდეგ ისევ პარკში გადავახვიოთ და შევინახოთ მაცივარში.

მეორე დღისთვის უკვე კარგი იქნება.

ფენოვანი ცომი

5 (100%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ტარხუნის რულეტი





ამ რეცეპტს აქვს 5 კომენტარი

  1. თამარი says:

    კარკია მომწონს თქვენი საიტი, მაგრამ უფრო კარგი იქნებოდა რომ აკონკრეტებდეთ იმათთვის ვინც პირველად აკეთებს.

  2. nato says:

    ძალიან მწირი ინფორმაციაა, გთხოვთ დაწვრილებით და უფრო გასაგებად მოგვაწოდოთ ინფორმაცია..მადლობთ!

  3. სახელი*tiniko says:

    Zustat ramdeni grami unda margarini vuyot mitcarit gtxovt.madloba

დატოვეთ კომენტარი