ჩეხური ფუნთუშა

შემადგენლობა:

მომზადება:

დავიწყოთ ცომის მოზელვით. ამისთვის მიქსერის ჯამში მოვათავსოთ ფქვილი 450 გრამი, საფუარი, მარილი, შაქარი 80 გრამი, კარაქი 45 გრამი, რძე და 1 კვერცხი. მოვზილოთ ცომი და ნელნელა დავუმატოთ მორჩენილი 50 გრამი ფქვილი. 10 წუთი ზელვის შემდეგ ცომს მივცეთ გუნდის ფორმა, მოვათავსოთ ჯამში, თავდახურული მოვათავსოთ თბილ ადგილას 2 საათით. ცომი ზომებში გაორმაგდება

შემდეგ დავწნათ და გამოვაცოთ 40 წუთი 174 გრადუსზე

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

ხორცის ღვეზელი