ტოლმა აჭარულად

მომზადება:

გაატარეთ ხორსაკეპში 500 გრ ხორცი, 2 თავი ხახვი, 3 კბილი ნიორი. ცხიმში მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი

150 გრ პრასი, 1/2 ჭიქა ბრინჯი, შეურიეთ ხორცს, დუამატეთ დაჭრილი 50-50 გრ ქინძი და ოხრახუში,

წიწაკა და მარილი-გემოვნებით. მოწალეთ კეჟერა ფხალის ფოთლები, ( შეიძლება კომბოსტოს ფოთლებიც).

მოათავსეთ შიგ თითო ს.კ ფარში. ჩადეთ ქვაბში, დაასხით მარილიანი მდუღარე წყალი ისე, რომ შემოადგეს.

ხარშეთ თავდაუხურავად.

ტოლმა აჭარულად

3 (60%) 7 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი