მომზადება:
დაჭერით 500 გრ მსუქანი ხორცი და 3 თან ხახვთან ერთად გაატარეთ ხორცსაკეპში, დაუმატეთ შავი
პილპილი, მარილი და იმდენი თბილი წყალი, რომ შეიწოვოს და კარგად აზილეთ.
მოზილეთ 500 გრ ფქვილისა და 1 ჩ.ჭ მარილიანი წყლისგან ცომი. ცომი გააბრტყელეთ,
დაჭერით სადესერტე თეფშისოდენბა მრგვალ ნაჭრებად, დაადეთ 1 ს.კ ფარში, შემოუკეცეთ ნაპირები.
, მიეცით მრგვალი ფორმა. მოათავსეთ ხინკალი მდუღარე ზომიელ მარილიან წყალში,
დროდადრო ფრთხილად ამოურიეთ, რომ ქვაბის ძირს არ მიეკრას. როდესაც ხინკალი ამოტივტივდება,
იგი მზად არის.
ქათმის ხარჩო |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი