შემადგენლობა:
მასალა ქადის გულისათვის:
მომზადება:
კარაქი ან მარგარინი დავჭრათ დანით, დავაყაროთ პურის ფქვილი და გავაგრძელოთ დაკეპვა, დავამატოთ სოდა, გახსნილი ძმარში და თანდათან დავუმატოთ მაწონი ( მივიღებთ დაკეპილ ცომს). გავყოთ ოთხ ნაწილად, გავაბრტყელოთ სათითაოდ, დავაყაროთ ქადის გული, გადავკეცოთ, გადმოვკეცოთ და შევდგათ მაცივარში, ასე მოვიქცეთ თითოეული ცომის დამუშავებისას. გავიმეოროთ 2-3 ჯერ. შემდეგ გავაბრტყელოთ, გამოვჭრათ ფორმებით, ზემოდან წავუსვათ კვერცხის გული, დავალაგოთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე და შევდგათ გაზქურაში გამოსაცხობად.
ქადის გული მოვამზადოთ შემდეგნაირად: პურის ფქვილი მოვშუშოთ ტაფაზე, დავამატოთ ზეთი და გავაგრძელოთ შუშვა. დავამატოთ შაქრის ფხვნილი,ვანილი და გავყოთ ოთხ ნაწილად.
რულეტი კრემით და ატმით |
გავაკეთე, მაგრამ ცომი გაიხა და გული გარეთ დამეპნა, ვერ გავიგე რისი ბრალია, იქნებ ამიხსნათ მიზეზი?