რულეტი კრემით და ატმით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ავთქვიფოთ 5 კვერცხის ცილა კარგად, დავუმატოთ 1ჩ.ჭ შაქარი, კვერცხის გული, ვანილი,

ცოტა მარილი და ფქვილი. ეს მასა დავასხათ ცხიმწასმულ და ფქვილმოყრილ ფორმაზე

( ფორმა უდნა იყოს თბილი). რომ გამოცხვება გადმოვიღოთ და სველ ტილოში გადავახვიოთ რულეტის ფორმით.

შემდეგ გავასწოროთ, წავუსვათ კრემი და დაჭრილი ატამი და   ისევ გადავახვიოთ.

რულეტი კრემით და ატმით

3 (60%) 2 vote[s]