გემრიელი და განსხვავებული პუდინგი.!
შემადგენლობა:
მომზადება:
მოხარშული სიმინდისმ არცვლები გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავასხათ რძე, დავდგათ ნელ ცეცხლზე
და მივიყვანოთ ადუღებამდე. ჩავუმატოთ მანის ბურღული,მარილი, შაქარი და ვხარშოთ 5-6 წუთი. მიღებული
მასა გავაციოთ 50 გრადუსამდე, დავუმატოთ კვერცხის გული, შემდეგ ათქვეფილი ცილა, ფრთხილად ავურიოთ.
გადავიტანოთ ქურის ტაფაზე და გამოვაცხოთ ღუმელში.
პონჩიკები ლიმონის კრემით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი