საქონლის ხორცი ღვინის სოუსით

შემადგენლობა:

მომზადება:

ხორცის ნაჭრები ჩაჭერით სიგანეზე და ამოავსეთ თითო ს.კ მდნარი ყველით. ბოლოები ისევ შეურიეთ ხის ჩხირებით.ფილეები შეწვით 2ს.კ კარაქში. მოაყარეთ პილპილი და მარილიბრენდი გაათბეთ, მოასხით ხორცს და მოუკიდეთ ცეცხლი. შემდეგ ფილეები ამოიღეთ ტაფიდან, გაახვიეთ პერგამენტის ქაღალდში და დადეთ სითბოში.ცხელ ტაფაში, რომელშიც ხორცი იწვებოდა, ჩაასხით წითელი ღვინო და სოიოს სოუსი. დუღილით დაიყვანეთ ნახევრამდე,შეურიეთ ნაღები და დარჩენილი ყველი. კვლავ ადუღეთ შესქელებამდე. თან ურიეთ . დაუმატეთ პილპილი, მარილი და დარჩენილი კარაქი.სუფრასთან მიტანის წინ ხორცს მოასხით ღვინის სოუსი და მიირთვით მოხარშულ კარტოფილთან ერთად.

საქონლის ხორცი ღვინის სოუსით

5 (100%) 1 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი