საქონლის გულ-ღვიძლი კარტოფილით

შემადგენლობა:

მომზადება:

საქონლის გულ-ღვიძლი გავასუფთავოთ,დავჭრათ და დავტოვოთ გამდინარე წყალში 2-3 საათი. გარეცხილი

შიგნეულობა გადავიტანოთ ქვაბში, დავაყაროთ მარილი, დავასხათ წყალი  და ვადუღოთ 20-30 წუთი.

ხახვი დავჭრათ ნახევარგოლებად,სტაფილო-სიგრძეზე, კარტოფილი-კუბიკებად, ჩავყაეროთ ქვაბში, დავაყაროთ

პილპილი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე კერძის სრულ მომზადებამდე.

საქონლის გულ-ღვიძლი კარტოფილით

3.7 (73.33%) 6 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

კლასიკური ლაზანიე





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი