შემადგენლობა:
მომზადება:
საქონლის გულ-ღვიძლი გავასუფთავოთ,დავჭრათ და დავტოვოთ გამდინარე წყალში 2-3 საათი. გარეცხილი
შიგნეულობა გადავიტანოთ ქვაბში, დავაყაროთ მარილი, დავასხათ წყალი და ვადუღოთ 20-30 წუთი.
ხახვი დავჭრათ ნახევარგოლებად,სტაფილო-სიგრძეზე, კარტოფილი-კუბიკებად, ჩავყაეროთ ქვაბში, დავაყაროთ
პილპილი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე კერძის სრულ მომზადებამდე.
ბრინჯი ხორცით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი