ორაგულის მწვადი

შემადგენლობა:

სოუსისთვის:

მომზადება:

თევზი დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად, ხახვი დავჭრათ მრგვალად, მწვანილები საშუალოდ

და ჩავაწყოთ ფენა-ფენა

ქვაბში თევზი, მარილი, პილპილი,ხახვი, მწვანილები. დავტოვოთ თევზი 2-3 საათის განმავლობაში.

გამზადებული თევზი ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ. მოვამზადოთ სპეციალური სოუსი,რომელიც ასე

მზადდება: ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში ორჯერ, მასთან ერტდ გავატაროთ ხახვი, მწვანილები,

მოვაყაროთ სანელებლები, მოვასხათ ბროწეულის წვენი და კარგად გადავურიოთ.

ორაგულის მწვადი

1.7 (33.33%) 3 vote[s]







ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი