მომზადება:
ნიორი( რაოდენობა გემოვნებით), მთელი თავები ჩაყარეთ მდუღარე წყალში და მაშინათვე ამოიღეთ, გააშრეთ. როცა გაშრება ქილაში ჩაყარეთ, დაასხით ცივი წყალი ზევიდან, დაადეთ მარილის ნატეხი. მესამე დღეს გადაწურეთ ეს წყალი და სხვა წყალი დაასხით და ისევ დაადეთ მარილი. სამ კვირამდე ასე უცვალეთ წყალი. მარილ-წყალი გამოუცვალეთ ხოლმე. თუ ნიორი გაფუჭებულია, აარჩიეთ და ისევ ამ ქილაში ჩაყარეთ. ძმარი მოადუღეთ, მიხაკ-დარიჩინი, დაფნის ფოთოლი, მარილი ჩააყარეთ, როცა გაცივდება ნიორს დაასხით.
მწვანე ლობიო მაწვნით |
ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი