ლობიო

შემადგენლობა:

მომზადება:

ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და გავაჩეროთ წყალში 2-3 საათი. გადავუწუროთ წყალი,ჩავყაროთ ქოთანში,

დავასხათ ზეთი, ოდნავ მოხრაკული ხახვი,ტომატი,დავახუროთ ხუფი და დავტოვოთ ცეცხლზე მოხარშვამდე.

კერძის გამზადებამდე 10 წუთით ადრე მოვაყაროთ მარილი და წვრილად დაჭრილი მწვანილები.

ლობიო

3.3 (66.67%) 3 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი ჩხირები თაფლით





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი