თევზი კვერცხის სოუსით

შემადგენლობა:

სოუსისათვის: 

მომზადება:

  1. თევზის ფილე დაჭერით სასურველ ზომაზე, ჩააწყვეთ ღრმა ტაფაში კანით ზემოთ, დაასხით ცხელი წყალი, დაუმატეთ ოხრახუშის ღერები , დაჭრილი ხახვი, დაფნის ფოთოლი, პილპილი , მარილი, ლიმონის ნაჭრები და ადუღეთ 15-20 წთ.
  2. სოუსისათვის ტაფაზე გაადნეთ კარაქი, დაუამტეთ დაკეპილი კვერცხი, ლიმონის წვენი , მარილი და მწვანილი.
  3. სუფრასთან მიტანისას თეფშზე დააწყვეთ მრგვლად დაჭრილი მოხარშული კარტოფილი, დაადეთ თეფშზე და მაოსხით სოუსი. გააფორმეთ ლიმონითა და მწვანილით.

შეაფასეთ გვერდი



წაიკითხეთ სხვაც

შემწვარი თევზი თხელ ცომში





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი