თევზის კუბდარი

შემადგენლობა:

მომზადება:

შესაძლებელია, ნებისმიერი თევზი გამოიყენოთ და კალმახივით შეიზავოს. . თევზი ფხებისგან გაასუფთავეთ და დააქუცმაცეთ. დაჭერით თხლად ხახვი, ქინძი და აურიეთ თევზთან ერთად. ცალკე მოამზადეთ შემდეგი მასა: ზეთი, აჯიკა დ მარილი შეურიეთ ერთმანეთში. შემდგომ კარგად შეზავების შემდეგ თქვენ თვითონ უნდა განსაზღვროთ, დასამატებელია თუ დასაკლებია აჯიკა ან მარილი. შემდეგ ჩვეულებრივ კუბდარის ცომში ჩადეთ ეს მასა და შედგით ღუმელში.

თევზის კუბდარი

5 (100%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

აჭარული ხაჭაპური





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი