ვენური ალუბლის ღვეზელი

მასალა:

მომზადება:

გათქვიფეთ კარაქი და კვერცხი, სათითაოდ დაუმატეთ კვერცხი, ნახევარი ფქვილი, შემდეგ მარილი, გამაფხვიერებელი, ვანილი, დანარჩენი ფქვილი. ცხიმწასმულ ყალიბში ჩააფინეთ ქაღალდი და ჩაასხით ცომი. მოაყარეთ რაც შეიძლება ბევრი ალუბალი და ნუში. შედგით 1800-ზე გახურებულ ღუმელში 30-35 წუთით. გააცივეთ და მოაყარეთ შაქრის პუდრი.

ვენური ალუბლის ღვეზელი

4 (80%) 1 vote[s]



წაიკითხეთ სხვაც

ჟოლოს ნაყინი





ამ რეცეპტს აქვს 0 კომენტარი

დატოვეთ კომენტარი